Om oss

Ylva og Bruno-14 Poter er trivelig liten butikk med fokus på dyrevelferd og etiske produkter. Det er den lille lokale uavhengige nærbutikken med det store utvalget. Du finner mye som du ikke finner i kjedebutikkene her og vi kan alltid hjelpe til å finne varer som vi ikke har på lager til vanlig. På 4 poter får du personlig servise og vi hjelper til etter beste evne å finne det som passer deg og din hund/katt best.

Ylva  har drevet aktivt med hund og hundesport siden 2002 og i dag eier hun to Portugisiske Vannhunder som lyder navnet Bruno og Alma. Ylva har stor interesse for hund og hundevelferd, og driver aktivt med forskjellige hundesporter og aktiviteter som Rally Lydighet, LP, Triks, Søk, Retrieverjakt Spesialsøk og Vannarbeid for Portugisisk Vannhund.

Ylva er autorisert smellerinstruktør.  Hun holder Smellerkurs i egen regi både ved siden av 4-Poter og for klubber rundt om i landet.

Kurslokalet ved siden av butikken er åpent for Hundemassasje på onsdager i regi av Feelgood Hundemassasje  og på kveldstid ellers brukes det til forskjellige hundekurs av flotte instruktører fra bland annet Catch og GoodDog.

Kjelleretasjen under butikken er innrett til en «Smeller Kjeller» som kan leies av mindre grupper for trening og aktivisering.

Velkommen til vår lille butikk med en stor gratis parkering rett ved døren 🙂