Om oss

Ylva og Bruno-14 Poter er trivelig liten butikk med fokus på dyrevelferd og etiske produkter. Det er den lille lokale uavhengige nærbutikken med det uvanlig store utvalget. Her får du personlig servise og vi hjelper til etter beste evne å finne det som passer deg og din hund/katt best.

Ylva  har drevet aktivt med hund og hundesport siden 2002 og i dag eier hun en Portugisisk Vannhund som lyder navnet Bruno. Ylva har stor interesse for hund og hundevelferd, og driver aktivt med forskjellige hundesporter og aktiviteter som Rally Lydighet, LP, Triks, Søk, Retrieverjakt Spesialsøk og Vannarbeid for Portugisisk Vannhund.

Nå er den nye hundesporten Smeller i fokus og hun er autorisert Smellerinstruktør. Ylva Holder Smellerkurs i egen regi både ved siden av 4-Poter og for klubber rundt om i landet.

Kurslokalet ved siden av butikken er åpent for hundemassasje 2 dager i uken og på kveldstid brukes det til forskjellige hundekurs av flotte instruktører fra Catch og GoodDog.

Kjelleretasjen under butikken er innrett til en «Smeller Kjeller» som kan leies av mindre grupper for trening og aktivisering.

Velkommen til får lille butikk med en uvanlig stor gratis parkering rett ved døren 🙂