Info/Linker

Artikler

Linker

Smeller –  I kjelleren under 4 poter butikken er det laget en «Smeller-Kjeller» og det blir fortløpende holdt kurs i sporten i kurslokalet ved siden av butikken. Ylva Christensen eier til butikken er utdannet smellerinstruktør. Følg aktivitetene på Facebook – Smeller Bærum. Klikk på bildet for å lese mer om Smeller sporten.
 Norsk Rally Lydighet logo Rally Lydighet er en positiv sport der hund og fører arbeider i team for å utføre en bane på 15-20 øvelser. Her er det lov å rose hunden på banen!
Feelgood Hundemassasje I kurslokalet ved siden av  4 poter butikken har Berit Cath startet opp sin virksomhet med Hundemassasje to dager i uken. Klikk på bildet for å komme til hennes facebookside og timebestilling. Berit har hjulpet Bruno (butikkhunden) med stor success så 4 poter kan varmt rekommandere henne.
Catch Hundeskole I kurslokalet ved siden av 4 poter butikken har catch avdeling Asker og Bærum noen av sine kurs. Ellen K Bahr holder både valpekurs, triksekurs og båndtreningskurs. Veldig flink instruktør med fokus på små grupper og stort utbytte til kursdeltagerne. Klikk på bildet for å se oppdatert kurstilbud.
Klart du kan Hundeskole – Drives av Jan E Nilsen som har 24 års erfaring med hund, og jobbet profesjonelt med hunder i totalt 12 år. Her finner du spennende tilbud innen dressur og søksarbeid. Klikk på bildet for å se oppdatert informasjon.
 Ann-Cathries-hundeskole Ann Cathrins hundekurs. 4 poter kan varmt anbefale Ann Cathrins hundekurs basert på egen erfaring. Ann Cathrins hundekurs er en liten hundeskole som setter personlig service og positive belønningsmetoder i sentrum. De holder Valpekurs, hverdagslydighetskurs, innføring i retriverarbeid, Rally Lydighet, bronsemerke kurs, jaktlydighet og Smeller. Klikk på bildet for kontaktinfo og for å se aktuelle kurs og dato.
 Asker Hundeklubb Asker hundeklubb. 4 poter er med og støtter arbeidet som gjøres i Asker Hundeklubb. En aktiv, flott hundeklubb med mange sporter som LP, bruks, Rally Lydighet og Agility
hundeluftern Hundelufter’n Anne Cathrine Stange.
Hundemassør Katja Petrell. Hos 4 poter har vi god erfaring med hjelp fra Katja når egen hund har vært skadet.
nej_knapp Kampanjen «Säg nej till stryphalsband». 4 poter har aldri solgt strupehalsbånd. Les hvorfor ved å klikke på bildet!