Appetitt Energy Grain Free, 3kg og 12kg

Kategori:

Beskrivelse

Appetitt Energy Grain Free

– til aktive og arbeidende hunder

Uten kornråvarer (hvete og mais) og dermed fri for gluten.

Fôret passer godt til hunder med følsom mage og tarm eller glutenintoleranse. Fôret har høy energikonsentrasjon og inneholder hele 25 % fett.

Det høye fettinnholdet stimulerer til økt fettsyreforbrenning, noe som er positivt for aktive hunder.

Appetitt Energy har et høyt innhold av animalsk protein og fett. Høyt energiinnhold gjør at Appetitt Energy passer bra til hunder med høyt aktivitetsnivå og til tisper i siste del av drektighetstida og i dieperioden.

Appetitt Energy inneholder ingen kornråvarer. Det vil si et lavt innhold av råvarer med stoffer som kan forårsake fôrintoleranse.

Frukto-oligosakkarider fra betefiber hjelper hundens mage og tarmhelse. Inneholder beta-glukaner fra bakegjær (MacroGard) for hundens generelle helse.

Høyt innhold av naturlige antioksidanter som vitamin E samt rosmarin og polyfenoler fra grønn te. Naturlig Glukosamin fra Raudåte samt kondroitin fra laks for ledd og beinhelse.

Videre inneholder Appetitt Energy smakelig animalsk og marint fett som tilfører hunden livsviktige omega-3 fettsyrer som EPA og DHA. Dette sammen med et ideelt forhold mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer og et høyt innhold av vitamin E, hjelper hundens ledd, hud, pels og generelle helse.

Næringsverdi – Appetitt Energy Grain Free
Omsettelig energi 18,8 MJ/kg
Omsettelig energi 4490 kcal/kg
Råprotein 26 %
Råfett 23,0 %
Råfiber 1,4 %
Råaske 7,4 %
Kalsium 1,4 %
Fosfor 0,85 %
Natrium 0,4 %
Vitamin A 14000 IE/kg
Vitamin D3 1000 IE/kg
Vitamin E 400 IE/kg
Kopper 22 mg/kg
Selen 0,3 mg/kg