Om oss

YLVA DAGLIG LEDER OG EIER AV 4 POTER

 

Ylva er eier og daglig leder, og det er henne du oftest møter i butikken. Hun har vokst opp med hund, og har kunnskap om og erfaring med flere raser. Er engasjert i ernæring og satser på å ha en butikk der alle er velkomne med både store og små spørsmål i sitt hundeliv. I tillegg til å være en liten butikk med det stort utvalg – møter du også et stort hjerte som brenner for å hjelpe hundeeiere til en mer behagelig hverdag. I dag har hun Alma født 2017 som er en Portugisisk Vannhund. 

Bruno på bildet f.09- d.22 blev 12,5år og er dypt savnet. Han var en aktiv hund i flere sporter og Skandinavias mestvinnende hund i vannarbeid. Han hadde championat i Rally Lydighet og blev første Sveitsiske champion i vannarbeid. Han konkurrerte i lydighet i klasse 2 og utmerket seg i spesialsøk og spor. I tillegg hadde han et stort repertoar med triks.

Alma Ylvas nåværende hund utmerker seg også i spesialsøk og vannarbeid og har begynt å konkurere i rally-lydighet. Hun er med i butikken og koser seg og tar det litt mer med ro i forhold til konkurranser. Med Alma er hverdagen en fest. Hun er litt usikker og Ylva har brukt mye tid på å få opp hennes selvfortroende trygghet og glede.  

Ylva er instruktør i smeller, rallylydighet og hverdagslydighet, og holder kurs jevnlig. Hun hjelper deg gjerne med små tips i butikkens åpningstid som han hjelpe deg i ditt hundeliv. Hun tar også privattimer dersom du trenger hjelp med hunden din. Selv oppdaterer hun seg hele tiden innen faget og har spesialkompetanse på kommunikasjon med hunden og jobber mye med førers kropp språk og hundens følelser for å oppnå gode varige resultater.