Baggenbelte med Rompetaske X1 og X2

Kategori:

Beskrivelse

Baggen Softbelt er et topp kvalitet hundførerbelte for alle hundefolk og årstider og det er laget for å fungere optimalt til både trekk og tur. Det brukes til både ski, stavgang, jogging, jakt eller vanlige turer. Fest bare hundens bånd i Baggen Hurigutløser og og du har armene frie. Strikken som er i beltet tar seg av belastningen og beskytter dine armer og skuldre. Hurtigutløseren fungerer  som en panikk utløser hvis du trenger å frigjøre hunden raskt.

Baggen Vildmarksbelte med Rumpetaske er sydd med et bånd der man enkelt fester Baggens romslige ropmpetaske som har en innebygget flaskeholder. Beltet er justerbart mellom 75-125cm. (Vær oppmerksom på at beltet skal sitte på hoften.)

Alle Baggenbelter fra 4 poter levers med et 2.2 meter kobbel med ring (se bild)

Baggen beltene kommer i to modeller: Softbelt Refleks X1 og Softbelt Refleks X2

X1 og X2 er navnene på de forskjellige dempninger sitter i Baggen Softbelt. Disse er enkle å skifte og kan kjøpes løst!

X1 – Enkel strikk = Myk demping En mykere demping for små eller mellomstore hunder. Anbefales også for større hunder hvis du er liten og ikke har så mye vekt / styrke å sette mot.

X2 – Dobbel strikk = Hard demping Fastere demping for deg med flere eller sterke hunder. Gir bedre kontroll og mer nærkontakt med hunder som drar mye, men da er det en fordel om du selv er sterk.