Bestillingsvare Country Game

Kategori:

Beskrivelse

Country Game

Canagan Country Game er selve definisjonen på biologisk korrekt fôr til hund. Med enda høyere nivå med lett fordøyelig protein av ypperste kvalitet, levert med et enestående utvalg utsøkte naturlige ingredienser. Produsert på fersk and og rådyr med tilsvarende kvalitet som benyttes til menneskelig føde. Komplementert med friske grønnsaker og urter gir dette en unik smaksopplevelse til din hund.

Fersk and og rådyr
Dette rike mørke kjøttet er en viktig kilde til jern og vitamin B. And spesielt er veldig rik på Omega 3 og 6.

Søtpotet
Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang
Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille
Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.


Ingredienser
Fersk and (16%), tørket and (12,5%), søtpotet, tørket sild (8,5%), fersk rådyr (7,5%), erter, potet, kalkunfett (5%), tørket hare (4%), tørket rådyr (4%), tørket egg (3,75%), alfalfa, erteprotein, laksolje (2,25%), kyllingkraft (1,5%), potetprotein, mineraler, vitaminer, eple, gulrot, spinat, tang, fruktooligosakkarider, loppefrø, kamille, peppermynte, ringblomst, tranebær, anisfrø og bukkhornkløver.

Analytiske bestanddeler
Protein 36.00%
Fett 19.00%
Fiber 3.00%
Mineraler 10.00%
Fuktighet 8.50%
Omega 6 3.21%
Omega 3 0.90%
Kalsium 2.13%
Fosfor 1.32%
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg
Vitamin A 16,250 IU
Vitamin D3 2,400 IU
Vitamin E 240 IU
Jernsulfat 641 mg
Sinksulfat 577 mg
Mangansulfat 141 mg
Kobbersulfat 46 mg
Kalsium 3.14 mg
Natrium 0.53 mgAnbefalt fôringsmengde
Hver hund er unik og anbefalt fôringsmengde vil variere ut fra faktorer som alder, aktivitet, stoffskifte og miljø. Som et utgangspunkt foreslår vi at du begynner i den nedre enden av vår guide og justerer deretter.

Hvis hunden er litt overvektig – reduser fôringsmengden med 10%
Hvis hunden er for tynn – øk fôringsmengden med 10%
Fortsett justeringen til ønsket vekt er oppnådd.


Fôringsguide
Voksen hund:

Valp:

Ved overgang til fôr anbefales valper Canagan myket opp med vann.
Fra 5-6 ukers alder anbefales en nedtrapping av vannmengde og en tilvenning til tørr servering-

CANAGAN SKAL ALLTID SERVERES SAMMEN MED EN SKÅL FRISKT VANN. FÔRET SKAL OPPBEVARES PÅ EN SVAL TØRR PLASS.