Katte-encyklopedi

Bok 1

Royal Canin

Kategori:

Beskrivelse

Husets herre – tjuehundretallets dyr
«Det minste kattedyr er allerede et kunstverk i seg selv», uttrykte en engasjert Leonardo Da Vinci, en mann med uovertrufne kunnskap innen kunst og vitenskap. Hvordan kan man på en bedre måte oppsummere den allmenne filosofien i denne boken som hjelper oss med å oppdage selv de minste detaljene hos dette velkjente dyret. Et dyr som aldri slipper oss helt inn i sin mystiske verden – er det kanskje derfor kattene er så sjarmerende?

Denne katte encyklopedien er et dyptgående og vitenskaplig verk. Den omfatter de ulike artene og rasene som har eksistert i løpet av århundrene og som har blitt erstattet av nåtidens raser. I encyklopedien diskuteres den alltid nærværende symbolikken rundt kattedyrene, kattens sosiale betydning atferd, fysiologi, sykdommer og deres spesifikke næringsbehov.

Verket er skapt under ledelse av professor Bernard-Marie Paragon og Jean-Pierre Vassaire, doktor i veterinærmedisin, og i nært samarbeid med mange spesialister, forskere og veterinærhøyskoler i Frankrike og andre land. Royal Canins forsknings- og utviklings sentrum i Saint-Nolff (Frankrike)har også deltatt.

Det er et velkjent faktum at katter gjør som de vil. Så denne encyklopedien og andre vitenskaplige informasjoner presentert her tar deg aldri langt fra skjønnheten og mystikken som forbindes med husets herre – tjuehundretallets dyr.