Bestillingsvare Light/Senior

Kategori:

Beskrivelse

Light/Senior
Canagan Light/Senior gir din trofaste følgesvenn en korrekt biologisk sammensetning av næringsstoffer i kombinasjon med riktig forhold av animalske og vegetabilske proteiner. Selvsagt tilsatt berikende planter og urter. Eldre hunder og overvektige hunder sliter ofte med de samme problemene og Light/Senior fôret er derfor tilsatt glukosamin og kondriotin som kan virke positivt på ledd og brusk.

Frittgående kylling
Kylling er en utmerket kilde til protein, vitaminer, fosfor og selen som er bra for immunforsvaret.

Søtpotet
Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang
Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille
Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.


Ingredienser
Fersk kylling (27%), tørket kylling (27%), søtpotet, potet, erter, erteprotein, alfalfa, tørket egg (3,0%), kyllingfett (1,5%), Kyllingkraft (1,5%), mineraler, vitaminer, glukosamin (1700 mg/kg), MSM (1700 mg/kg), kondriotin (1200 mg/kg), eple, gulrot, spinat, loppefrø, tang, fruktooligosakkarider, kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver.

Analytiske bestanddeler
Protein 33.00%
Fett 14.00%
Fiber 3.50%
Mineraler 9.50%
Fuktighet 8.50%
Omega 6 2.20%
Kalsium 1,86%
Fosfor 1.42%
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg
Vitamin A 16,250 IU
Vitamin D3 2,400 IU
Vitamin E 240 IU
Jernsulfat 641 mg
Sinksulfat 577 mg
Mangansulfat 141 mg
Kobbersulfat 46 mg
Kalsium 3.14 mg
Natrium 0.53 mgAnbefalt fôringsmengde
Hver hund er unik og anbefalt fôringsmengde vil variere ut fra faktorer som alder, aktivitet, stoffskifte og miljø. Som et utgangspunkt foreslår vi at du begynner i den nedre enden av vår guide og justerer deretter.

Hvis hunden er litt overvektig – reduser fôringsmengden med 10%
Hvis hunden er for tynn – øk fôringsmengden med 10%
Fortsett justeringen til ønsket vekt er oppnådd.


Fôringsguide
Voksen hund:

CANAGAN SKAL ALLTID SERVERES SAMMEN MED EN SKÅL FRISKT VANN. FÔRET SKAL OPPBEVARES PÅ EN SVAL TØRR PLASS.