Non-stop Glacier Wool Jacket

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vind og vannavvisende ulldekken til hund som varmer godt i all slags vær. Dekkenet er designet for å gi hunden god bevegelsesfrihet og har justeringspunkter for optimal passform. Kombinasjonen av vann- og vindavvisende ytterstoff med et isolerende mellomlag og ull innerst vil holde hunden varm selv under de mest utfordrende forhold.

Ull absorberer fuktighet uten å bli kaldt eller føles vått. I tillegg har ull pusteegenskaper som regulerer kroppstemperaturen både i kaldt og varmt vær. Det vind- og vannavvisende ytterstoffet er forsterket på utsatte områder for ekstra beskyttelse mot vær og vegetasjon. Gummiert netting på sidene hindrer at vann renner fra ryggen og under hundens brystkasse. Varmedekkenet egner seg like godt til bruk på tur eller trening som når hunden har en pause. Beinstroppene holder dekkenet på plass, selv i sterk vind. Glacier wool jacket har også en hypalonløkke* bak som linen kan træs igjennom hvis hunden bruker trekksele. Dekkenet har egne åpninger for sele og halsbånd. Reflekstrykk gjør hunden din synlig i mørket. Dekkenet kan enkelt pakkes sammen og oppbevares i stoffposen som følger med.

*hundens line må ikke festes direkte i hypalonløkken. Den er ikke beregnet for å holde hunden, og produktet kan bli skadet