Non Stop Ramble sele

Kategorier: ,

Beskrivelse

Non Stop Ramble Sele er en allsidig tur- og hverdagssele. Den er spesielt godt egnet for valper da den er svært justerbar. Som gjør at selen kan bruke selen mens valpen vokser. Størrelsene overlapper hverandre slik at samme seletype kan brukes gjennom hele oppveksten. Ramble harness er også et godt valg for hunder med kraftig kroppsbygning.

Ramble harness er lett og behagelig for hunden å ha på. Spenner på hver side av brystkassen gjør denne hundeselen enkel å ta av og på. De solide Duraflex®-spennene har runde kanter for bedre holdbarhet og hannklipsen kan skiftes ut hvis hunden skulle tygge den i stykker.

Tre festepunkter for bånd gir Ramble harness mange bruksområder.
– Fest for kobbel på ryggen.
– Løkke for sporline under magen.
– Festepunkt foran som en mild antitrekkseffekt.
Håndtaket kan også brukes for å hjelpe hunden over eventuelle hindre på veien.

Ramble harness er laget i solide materialer med Hypalonforsterkning på utsatte punkter. Selen er foret med lukket celleskum som hindrer væske i å trenge inn. De justerbare stroppene består av slitesterk og solid bilbelte-webbing. Sømmer i 3M™ refleks for synlighet i mørket. D-ringen på ryggen er laget av aluminium.

Ramble harness kommer I størrelse XS-XL for å passe bade små og store hunder. Hundeselen er tilgjengelig I fargene grønn, lilla kan bestilles.

Størrelse Nakkeomkrets (cm) Brystmål (cm)
XS 29-36 40-58
S 36-48 45-64
M 43-60 58-90
L 51-69 72-110
XL 60-84 74-126