Bestillingsvare Scottish Salmon

Kategori:

Beskrivelse

Scottish Salmon

Canagan Scottish Salmon er et kornfritt produkt utviklet av våre eksperter med fokus på å tilby et biologisk korrekt fôr tilnærmet et naturlig kosthold tilpasset kjøttetere. Produktet er laget av fersk laks av en kvalitet tilsvarende den som benyttes til menneske føde. I tillegg blander vi også inn fersk ørret fanget i elven Avon. Tørket sild og hvit fisk er også blandet inn for å gi variasjon

Med stor andel kjøtt, reduserte karbohydrat nivå og en rekke sunne planter og urter tilsatt gir Canagan Scottish Salmon en unik sammensetning og et variert kosthold til din hund.

Fersk laks
Vår laks er hentet fra det skotske høylandet. En smakfull kilde til lett fordøyelig protein, omega 3, vitamin D og selen.

Søtpotet
Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang
Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille
Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.


Ingredienser
Fersk laks (26%), søtpotet, tørket laks (10%), tørket sild (8%) erter, potet, tørket hvit fisk (5,5%), Laksolje (5%), fersk ørret (4%), alfalfa, solsikkeolje, erteprotein, mineraler, vitaminer, eple, gulrot, spinat, tang, fruktooligosakkarider, loppefrø, kamille, peppermynte, ringblomst, tranebær, anisfrø og bukkhornkløver

Analytiske bestanddeler
Protein 33.00%
Fett 17.00%
Fiber 3.00%
Mineraler 9.00%
Fuktighet 8.50%
Omega 6 3.06%
Omega 3 2.64%
Kalsium 1.78%
Fosfor 1.11%
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg
Vitamin A 16,250 IU
Vitamin D3 2,400 IU
Vitamin E 240 IU
Jernsulfat 641 mg
Sinksulfat 577 mg
Mangansulfat 141 mg
Kobbersulfat 46 mg
Kalsium 3.14 mg
Natrium 0.53 mgAnbefalt fôringsmengde
Hver hund er unik og anbefalt fôringsmengde vil variere ut fra faktorer som alder, aktivitet, stoffskifte og miljø. Som et utgangspunkt foreslår vi at du begynner i den nedre enden av vår guide og justerer deretter.

Hvis hunden er litt overvektig – reduser fôringsmengden med 10%
Hvis hunden er for tynn – øk fôringsmengden med 10%
Fortsett justeringen til ønsket vekt er oppnådd.


Fôringsguide
Voksen hund:

Valp:

Ved overgang til fôr anbefales valper Canagan myket opp med vann.
Fra 5-6 ukers alder anbefales en nedtrapping av vannmengde og en tilvenning til tørr servering-

CANAGAN SKAL ALLTID SERVERES SAMMEN MED EN SKÅL FRISKT VANN. FÔRET SKAL OPPBEVARES PÅ EN SVAL TØRR PLASS.